Mesajınız için teşekkürler!
Sizinle en kisa sürede iletişime geçeceğiz.Form başarıyla gönderildi.
HATA: Tekrar deneyiniz.
Gönderiliyor
Siemens'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Size daha iyi hizmet verebilmemiz ve güncel aktivitelerimizden haberdardar olmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.*
gönderiliyor...
Bilgileriniz alınmıştır. İlginiz için teşekkürler.
KapatSkip over Site Identifier and Site Explorer
Bütünleşik sistem yapımcısı olarak Siemens Ulaşım Sistemleri, kentiçi raylı ulaşım sistemlerinden, uzak mesafe raylı taşıma sistemlerine kadar uzanan tüm ulaşım sistemleri için sinyal ve kontrol sistemleri, elektrifikasyon gibi tüm raylı sistem uzmanlık alanlarının entegrasyonunu yapmaktadır. Sistem mühendisliği, proje yönetimi ile raylı sistem işletmecilerinin farklı gereksinimlerinin karşılanmasına yönelik değişik finansman modellerinin oluşturulmasındaki uzmanlık ve deneyimi, Siemens Ulaşım Sistemleri'nin sağladığı çok önemli imkanlar arasındadır. Bunlarla birlikte dünya üzerindeki rekabet gücü, Siemens'in teknik ilerleme ve iyileştirmedeki başarısından kaynaklanmaktadır.
Tüm ulaşım sistemlerinin amacı, kentiçi ve kentler arası güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım talebini karşılayabilmektir. Bu talebi öncelikle karşılayan raylı sistemler, çağdaş ulaşım sorunlarına, en ekonomik ve çevreye saygılı çözümleri getirebilmektedir. Tramvay ve/veya hızlı raylı sistem aracı olarak işletmede bulunan Combino, ağır metro aracı olarak MoMo, elektrikli lokomotifler, banliyö ve anahat işletmeciliği için geliştirilmiş bulunan normal ve yüksek hız dizileri -yatar gövdeliler de dahil olmak üzere- Desiro, Venturio, ICE T/TD ve ICE sürekli olarak daha da geliştirilmektedir. Bu teknik ilerlemelerle, Siemens Ulaşım Sistemleri, emniyet, konfor ve hızı yükseltirken raylı ulaşım sistemlerinde varolan ekonomik çekiciliği de arttırmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda Siemens çağdaş raylı taşımaya olan talebin artmasına neden olmuştur. Farklı elektrik ve sinyal sistemlerine sahip olan bölge ve ülkelerden transit geçişe imkan veren çok sistemli araçların geliştirilmiş olması bir başka ilginç örnek olarak verilebilir.
Sadece araç ve altyapı bileşenleri için değil aynı zamanda bunlara ilave olarak telekomünikasyon, bilet toplama ve anons sistemlerinde sahip olduğumuz patentler, teknik geliştirme alanımızın genişliği ve liderliğimiz hakkında ek bir gösterge oluşturmaktadır.
Siemens Ulaşım Sistemleri, çok uzun yıllara yayılan deneyimini ve en gelişmiş teknolojileri ülkemizin ulaştırma sektörüne kazandırmış bulunmaktadır. Anahtar teslim projeler olarak gerçekleştirilmiş olan Ankaray ve Konya raylı sistemi başarılı bir şekilde işletmede bulunmaktadır. Ankara'yı çağdaş bir metropol olarak yeniden oluşturmak yönündeki en önemli adımlardan biri ANKARAY sistemidir. 11 istasyonu ve 8.7 km uzunluğundaki hattıyla kent hareketliliğini büyük oranda arttıran Ankaray'ın ilk bölümü 1996 yılında tamamlanmış ve işletmeye verilmiştir. Küçük ve orta ölçekli kentler için örnek teşkil etmeye devam eden Konya projesi ise bir başka başarı ve verimlilik modelidir. Orjinal olarak 20 km uzunluğunda planlanmış Bursaray projesinin temeli 1998 yılında atılmıştır. Böylece Bursa kenti de yakın zamanda çağdaş kentiçi ulaşıma geçmiş olacaktır.
Siemens Ulaşım Sistemleri/Türkiye, Özbekistan'da Urgentch - Hiwa kentleri arasında 34 km uzunluğundaki troleybus hattının enerjilendirilmesi kapsamında 10 adet konteyner tipi trafoların tasarımı, üretimi, ihracatı ve işletmeye alınmasını çok kısa bir süre içinde ve öngörülen zamandan önce büyük bir başarıyla tamamlamıştır.
Bookmark siteleri
Topluluklar
Haberler
Bloglar